Beeldenroute imageBeeldenroute image
Beeldenroute

Vanaf 1 december 2020 zijn een aantal beelden van Jef Depassé opgenomen in de Collectie Harms-Rolde. Deze bijzondere galerie toont haar collectie beelden en schilderijen in de Hof van Saksen.

Verspreid over het 65 hectare. grote terrein van Hof van Saksen vindt u verrassende sculpturen van bekende kunstenaars én nieuw talent. Jefs beelden zijn opgenomen in de beeldenroute van de Hof van Saksen.

Bij het overzicht van alle beelden is te zien welke beelden daar te zien zullen zijn. De beelden van de beeldenroute zijn uitsluitend te koop via de Collectie Harms-Rolde. Zie gegevens hieronder. 

Naast de beelden van Jef zijn er ook beelden van andere kunstenaars te bewonderen:

In de Havezate van de Hof van Saksen vindt u de topstukken uit onze collectie. In de Entreehal hangt het grootste stilleven van Henk Helmantel. Vlak ernaast exposeren we twee spectaculaire schilderijen van Sam Drukker.

En neem ook een kijkje in het Grand Café, waar u enkele topstukken van Ton Dubbeldam vindt. Onze wisselende tentoonstellingen hangen in het Souterrain.

Het is dus zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Hof van Saksen. De Hof van Saksen is een vakantieresort in Drente. Fraaie boerderijen bieden hier een bijzonder onderkomen.

U kunt er heerlijk wandelen en het park heeft restaurantvoorzieningen, een zwembad, een grand café en vergaderzalen.

Het park is alle dagen van het jaar open voor iedereen.


Adresgegevens Hof van Saksen
Borgerderstraat 12
9449 PA Nooitgedacht
Gratis parkeren! 

Meer info: 
Hof van Saksen
receptie@hofvansaksen.nl
0592 24 59 59

Voor aankoop van de beelden:
Collectie Harms Rolde
Dhr. G. Harms
+31 (0)88 1003100
info@collectieharms-rolde.nl
www.collectieharms-rolde.nl